Bon inici del Platges Femení.

cris_lp_IMG_3041El femení del Platges de Mataró s’ha emportat aquest diumenge alguna cosa més que una victòria. I és que la setmana ha estat moguda a les files de l’entitat mataronina, ja que el que era fins ara entrenador i coordinador del femení, César Aneas, no estarà al capdavant de l’equip aquesta temporada. La decisió, però, no ha impedit que el Platges de Mataró guanyés el primer partit davant el Valls per 63-52 amb Àlex León, del cos tècnic d’Aneas, com entrenador principal per aquesta jornada. S’espera que el nou entrenador pugui agafar les regnes de l’equip aquesta setmana entrant.

El matx ha estat molt més igualat del que un es podia imaginar si es pensa en la temporada passada, tot i que hi ha hagut múltiples canvis a tots nivells que han redefiniti l’equip d’enguany. Després d’un primer període ajustat (18-16) les mataronines han començat a millorar en el seu encert a tots nivells i han posat terra pel mig abans del descans fins obrir una petita escletxa de set punts que donava tranquil·litat al Palau: 33-25.

En la represa, les visitants no s’han donat per vençudes i alguns desajustos defensius han permès al Valls posar-se dins del matx i ajustar el partit amb només tres punts d’avantatge pel Platges: 45-42. En el tram final, però, les mataronines han sabut gestionar millor la situació i finalment s’han escapat definitivament en el marcador, guanyant de nou i sumant un primer triomf més important del que pot semblar a simple vista veient els canvis soferts en les últimes hores.

CRÒNICA DEL CAP GROS

 


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe