Campiones d’Europa U18F amb ADN de la UEM

todasLa Selecció Espanyola U18 femenina s’ha proclamat Campiona d’Europa U18 al vèncer a França a la Final completant un brillant europeu en què l’equip de Víctor Lapeña estava suportat per 5 puntals amb sang de la Unió Esportiva Mataró . Ariadna Pujol , Laia Flores i Claudia Guri com jugadores,  Elena Espiau, exjugadora UEM, com delegada  i la metge de la UEM i de la selecció espanyola , la Dra. Silvia Treviño , han contribuït amb el seu esforç a que la Selecció Espanyola sigui Campiona d’Europa Sub18 .

Espanya havia arribat a la final després d’un excepcional campionat en què s’imposaven amb claredat a tots els seus rivals :

Així ha estat el camí d’Espanya a l’Europeu :

Primera fase :

España vs Croacia (80-48) / Estadístiques
Rusia vs España (62-71) / Estadístiques
España vs Inglaterra (92-33) / Estadístiques

Segona fase :

República Checa vs España (45-71) / Estadístiques
Turquía vs España (32-75) / Estadístiques
España vs Holanda (79-54) / Estadístiques

 

Quarts de final – Divendres 23 :

C4 – España vs Suecia (72-32) / Estadístiques

Semifinals – Dissabte 24 :

S1 – Francia vs Serbia (62-60) / Estadístiques
S2 – España vs Holanda (80-41) / Estadístiques

Finals – Diumenge 25 :

Tercer puesto – Holanda vs Serbia (56-57) / Estadístiques
Final – España vs Francia (60-46) / Estadístiques

Ari-LaiaAriadna Pujol i Laia Flores s’han sumat a la col · lecció de magnífiques jugadores que han nascut esportivament de la UEM i han omplert d’èxits al nostre club , a les diferents seleccions catalanes i seleccions espanyoles , com Mariona Ortiz , Rosó Buch , Marta Claret , Berta Siñol , Mireia Vila , Anna Carbó , les germanes Martínez i un llarg etcètera .

Ariadna i Laia van començar a destacar com a bones jugadores des premini i amb grans possibilitats de millora . El club ha estat sensible a aquest potencial i sempre han estat envoltades de les millors companyes , els millors tècnics , entrenadors , fisios , metges …. desenvolupant i incentivant el seu potencial . Aquesta simbiosi de qualitat , esforç i sacrifici de les jugadores i la UEM han permès que el club hagi mantingut la trajectòria , iniciada fa molts anys , d’estar en l’esglaó més alt del bàsquet femení català i en el segon de l’espanyol , i d’altra banda que aquestes jugadores es formessin per afrontar els reptes del demà basquetbolístic .

Des d’aquestes línies volem felicitar a Elena Espiau, delegada de la selecció, 2 anys jugadora sènior de la UEM. També volem felicitar a Claudia Guri que va formar part del nostre júnior fa dos anys .. I molt especialment felicitem a la nostra mèdic , la Dra Silvia Treviño , que amb el seu esforç , experiència mèdica i tracte afectuós sabem que els nostres jugadors estan en les millors mans .

Felicitats a tots els integrants de la Selecció Espanyola U18 Femenina per aconseguir la medalla d’or del Campionat d’Europa .


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe