El Platges masculí tanca l’equip per la temporada 2013-14.

El Platges de Mataró masculí pot marxa de vacances amb els deures fets en quan a la confecció de l’equip de cara a la propera temporada, després del nomenament d’en Jordi Ventura com a nou entrenador, es va enllestir la renovació dels jugadors de la darrera campanya: Paco Hernández, Marc Forcada, Ignasi Ariño, Jordi Sánchez, David Romero i Sergi Ventura, se incorporen del Júnior A, en Ferran Tardio i en Jordi Serra i ingressen en el Club tres jugadors que ja han tingut un passat en l’Entitat com son, Rafa Prats que ve del C.E. Valldemia, en Carles Gómez provinent del C.B. Masnou i el darrer en arribar, en Marc Coll, pivot de 205 cm. que ve de jugar la darrera temporada del C.B. Blanes.

Com a segon entrenador retorna al Club, Oscar Mateo, ex-jugador i entrenador de la UEM, de Delegat de l’equip seguirà en Victor Pacheco i de Fissió en Marc Batlle, Així mateix es seguirà comptant amb l’aportació dels jugadors del Sènior B, com Conrad Varela i Sergi Puig, entre d’altres.

MOLTA SORT A TOTS PER LA PROPERA TEMPORADA !!


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe