El Mini A femení queda tercer al Campionat de Catalunya!

El passat cap de setmana es va disputar a Figueres el Campionat de Catalunya de la categoria mini, on les nostres jugadores s’havien classificat juntament amb el Sant Adrià i el Sant Gervasi del grup de Barcelona.

Dissabte a les 11 del matí jugàvem la primera eliminatòria contra el GEiEG, el segon classificat de Girona. Primer de tot vam fer les fotos d’equip i vam començar l’escalfament per anar-nos ambientant i que els nervis anessin passant poc a poc. Aquests nervis es van notar al principi però no van passar d’aquí, ja que vam començar a treballar i a fer el nostre joc. Pràcticament vam dominar cada quart, sense afluixar en cap moment, fet que es va notar en el resultat final del partit, que va ser 30 a 80. Un cop superada l’eliminatòria vam anar a l’hotel per dinar i descansar abans de disputar les semifinals.

A la tarda la cosa es complicava perquè ens creuàvem amb Sant Adrià, equip que ens havia guanyat còmodament els dos enfrontaments de lliga. Tot i això vam creure en la victòria, ja que teníem moltes ganes de competir i posar les coses difícils al favorit del campionat. Tot i plantar cara des del primer moment i lluitar totes les pilotes, qualsevol error passava factura i poc a poc van agafar avantatge al marcador, fins a arribar al resultat final de 64 a 33.

Amb aquesta derrota ja no podíem accedir a la final, però això no ens va impedir que amb molta alegria descanséssim, ens relaxéssim a la piscina i ens concentréssim per disputar diumenge al matí el partit pel 3r i 4t lloc contra l’Unió Maristes Blau de Girona, que havia perdut l’altra semifinal contra Sant Gervasi.

Diumenge al matí vam arribar al pavelló preparades per gaudir del partit que donava per acabada la temporada i l’etapa mini. Volíem que la tercera posició de Catalunya quedés com un gran record. Vam sortir a mossegar des del principi, lluitant cada pilota i atacant i defensant en equip. Un gran partit on totes les jugadores van aportar el seu granet de sorra per arribar al resultat final de 102 a 51. La tercera posició ja era nostra!
Vam gaudir moltíssim tot el cap de setmana, tant dins com fora la pista, vivint moments inoblidables! Des d’aquí volem agrair i felicitar a les jugadores i als pares, que van tenir una actitud excel·lent durant tot el campionat!

Som grocs!!!


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe