El Mini A femení de la UEM al Campionat de Catalunya

Noticia i Foto: Redacció /Maresme Esport
El Mini A femení de laUnió Esportiva Mataró ha jugat aquest cap de setmana al Màgic de Badalona el Campionat Territorial de Barcelona de Minibàsquet Femení i s’ha classificat per a anar a jugar les Fases Finals del Campionat de Catalunya a Figueres els propers dies 15 i 16 de juny.

U.E. Mataró – Femení Osona

Dissabte a la tarda, les jugadores dirigides per Teresa Gomez i Conrad Varela van jugar el primer partit amb el Femení Osona en un partit que les noies de groc han resolt de forma favorable als seus interessos.
La primera meitat ha començat força igualada, però amb cert avantatge per les jugadores del Mares
me que en els dos primers parcials posaven el marcador en 15 – 9 al seu favor. En el tercer període, un 11 – 7 eixamplava la diferència a 10 punts i, mantenint la intensitat en el joc, també guanyen l’últim període de la primera meitat i deixen el marcador en 33 – 20.

A la represa, les jugadores del Femení Osona han intensificat el joc i pujat les línies de pressió, cosa que ha dificultat el joc de les mataronines que han acusat la pressió cedint els dos primers parcials de la segona meitat. En el tercer, han estat les unionistes les que han tornat a marcar el ritme, imposant-se en el marcador i obrint les portes al que seria el millor parcial del partit on, amb les jugadores osonenques acusant el cansament ja que venien amb una banqueta molt curta a causa de les baixes per lesió, les de groc han tancat un magnífic parcial de 19 – 3 que deixava el resultat final en 77 – 48 i a recuperar forces pel partit contra el Club Delfos EBCB Cornellà i intentar guanyar-se un lloc a la Final de Catalunya.

Club Delfos EBCB Cornellà – U.E. Mataró

En el segon dia del Campionat, s’han jugat les darreres eliminatòries que decidirien les tres places per anar a les Fases Finals del Campionat de Catalunya.

El primer partit l’han jugat el Snatt’s Femení Sant Adria amb el Joventut Badalona Femení, partit que ha sigut favorable a les noies de Sant Adrià.

I a les 12.30h. s’han disputat simultàniament els partits entre el Sant Fervasi 1 amb l’Escola Joviat, partit que ha guanyat l’equip de Mollet del Vallès, i el enfrontava a el Club Delfos EBCB Cornellà i la Unió Esportiva Mataró.

Les jugadores mataronines han sortit amb la concentració molt alta, intenses i lluitadores i amb un joc ràpid i efectiu, anul·lat el joc de les jugadores de Cornellà que poc han pogut fer davant de la intensitat de les jugadores del Maresme.

Tot i així, l’equip de Cornellà, te una banqueta molt competitiva, que mai dona una pilota perduda i menys un partit. Quedava molt de joc per davant i han augmentat la concentració i l’efectivitat de cara a cistella. El partit arriba a la mitja part amb només 2 punts de diferència favorable a les unionistes.

La segona meitat ha seguit amb la mateixa tònica, joc intens i la concentració molt alta per part dels dos equips que eren conscients de que guanyar el partit era el bitllet cap a la final de Catalunya. Tot i així, les noies del Cornellà jugaven contra el marcador i el rellotge, doncs les unionistes s’han mantingut sempre per davant del marcador i amb la concentració necessària per no perdre l’avantatge.

El resultat final del partit ha estat de 57 – 48 favorable a les de Mataró que ja fan les bosses per anar a cap Figueres.

L’alegria pel bitllet cap al campionat de Catalunya, l’han demostrat tan jugadores com seguidors de les jugadores del Maresme i han acabat ballant amb rotllanes al mig de les pistes del Màgic de Badalona.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe