Objectiu conquerit !! Un any més a Copa Catalunya.

El masculí del Platges de Mataró, després d’una temporada irregular, aconsegueix en imposar-se per segona vegada consecutiva al Castellbisbal, pel mateix resultat de la setmana anterior de 81 a 75, la permanència a la màxima categoria del bàsquet català.
El partit de tornada es sabia que no seria fàcil, com així va resultar ser, per l’important-cia que tenia per els dos equips i els nostres no van desaprofitar l’avantatge aconseguida la setmana passada en vèncer a domicili del Castellbisbal. El partit va tenir un inici favorable als nostres, amb un bon encert de cara a cistella el que ens donava la iniciativa i una certa tranquil·litat, aconseguint-se 8 punts de renda a la fi del primer parcial (23 a 15), en el segon la tònica va seguir sent la mateixa, treballant molt fort la posició de defensa intentant recuperar el rebot defensiu i poder sortir amb rapidesa a l’atac, així les coses s’arribava a la mitja part amb una renda de 7 punts (40 a 33) i amb l’esperança de que es podia aconseguir l’objectiu de la permanència en aquesta jornada.
Però a la represa les tornes es van capgirar i amb dos minuts el Castellbisbal li va donar la volta a la situació i amb un seguit de triples i una defensa zonal, es posava per davant de marcador i semblava que els nervis podrien trair als nostres jugadors, i quan més complicat semblàvem tenir-ho, va tornar a pista , després de dues jornades de baixa per lesió, en Marc Forcada i tot i tocat físicament, en la seva primera intervenció, assumeix la responsabilitat i encistella un triple el seu primer intent i acte seguit n’aconsegueix un altre que donen la pausa i tranquil·litat suficients a l’equip per tornar a ficar-se en el partit, perdre el tercer quart per nomes un punt (22 a 23) i encarar el darrer i definitiu parcial amb sis punts de renda que seria la diferència que separaria els dos equips en la lluita per la permanència.
Felicitem doncs, a tots els components de l’equip per la fita assolida en la permanència un any més en la Copa Catalunya i a partir d’ara emplaçar-los per preparar la propera temporada.

Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe