El Platges masculí fa els deures a Castellbisbal.

Els jugadors del Platges sabien de la importància d’aquest partit i tenien que jugar bé les seves cartes al no disposar del factor de camp a favor en cas d’un hipotètic tercer partit, i era en aquest primer encontre on podien fer valdre el factor sorpresa i més amb un equip mancat dels seus homes més carismàtics per lesions de, Paco Hernández i d’en Marc Forcada.
El partit es va posar molt ràpid de cara als nostres interessos, amb anotacions constants per part d’en David Romero i Llorenç Mons, arribant-se a la fi del primer quart amb un tanteig molt alt per la nostra part 18 a 28, en el segon l’encert i la retira de la pista d’en Romero per personals, anivellaren el parcial 13 a 15, però amb una renda de 12 punts al descans que donava esperances de poder-nos emportar una victòria molt preuada.
A la represa vàrem entrar amb l’angoixa de mirar el rellotge i no el marcador i el Castellbisbal a base de coratge i una mica a la desesperada, aconseguia reduir les diferències fins als 3 punts i tot un quart per endavant, que s’intuïa molt emocionant.
I així va ser, no va decebre a ningú i més quan a falta de 3 minuts el Castellbisbal després d’aconseguir varies iguales en el marcador, ens sobrepassava per 2 punts i donava la sensació de què tot l’esforç fet fins aquell moment se’ns aniria a norris, però de sobte dos triples consecutius d’en Jordi Sánchez i un cop més David Romero, tornaven a donar-nos esperances i crèdit a la victòria final, que arribaria després d’un seguit de faltes personals dels locals per aturar el rellotge i que no feren més que exemplar les diferències en el marcador final de 75 a 81.
Els primers deures s’han fet i molt bé, ara el que toca es no distreure’s i jugar el proper partit a casa amb la força i l’ambició necessària per tancar una temporada que ha resultat molt complicada i que l’equip es mereix tancar amb la permanència en la màxima categoria del bàsquet català.
Dissabte que ve a les 6 de la tarda al Palau, l’equip necessitarà de l’ajut de tots els nostres aficionats i seguidors, no podeu deixar en aquest moments a l’equip solt davant la seva sort, tots hi podem donar una mica d’ajut amb la nostra assistència i recolzament. Ha arribat l’hora de la veritat l’equip ET NECESSITA !!

Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe