Arenys Bàsquet – Platges de Mataró

El Platges masculí, haurà de jugar-se la permanència.El masculí del Platges de Mataró no va poder ni va saber jugar el seu partit més important de la temporada a la pista del Arenys Bàsquet, en el darrer “mach ball” que li quedava per eludir la promoció de permanència a la Copa Catalunya.Amb una anotació tant pobre com la d’ahir 66 a 46, no es podia aspirar en esquivar el flirteig que al llarg de moltes setmanes s’havia mantingut amb la promoció de permanència i es que es va notar massa la baixa del nostre jugador Marc Forcada, donant l’equip la sensació de que sense ell ja no hi han recursos i es un fet que l’equip haurà de superar, doncs en Marc por estar de baixa una o dues setmanes més.

El partit no va tenir més història que un Arenys que d’entrada va anotar el seus tres llançaments a cistella de tres punts i al Platges no li entrava cap dels seus llançaments i condicionats per el joc interior del Arenys, al qual el Platges no va saber sobreposar-se en cap moment del partit, els locals mica en mica i sense massa esforç, van anar engreixant les diferències fins els 20 punts del final del partit. Ara l’equip s’haurà de mentalitzar per intentar superar en la promoció al millor de tres partits, al C.B. Castellbisbal i amb el handicap del camp a favor en contra.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe