El Platges masculí, no es rendeix.

Bon partit del Platges de Mataró aquesta tarda al Palau Josep Mora, davant d’un dels equips importants del campionat, el Platges a sortit molt mentalitzat de que les seves opcions de salvació passaven per superar a l’equip del Vallès i des del primer moment s’hi ha posat, esgrimint tot el seu millor arsenal, amb un Llorenç Mons inspirat des del tir exterior a catapultat al seus companys cap una victòria tant necessària com merescuda.
El primer quart ha estat presidit per un gran encert per part dels dos equips, amb anotacions constants tant de posicions interiors com exteriors, donant com a resultat un 25 a 26, en el segon parcial la defensa dels nostres jugadors sobre el homes importants del Sant Cugat a frenat el seu encert anotador, mentre que per part mataronina es seguia veient el cercle contrari amb molta clarividència, concloent la primera meitat amb un esperançador 52 a 39.
A la represa el partit ha seguit per la mateixa tònica, amb un Platges amb moltes ganes de corre i anotant amb certa facilitat, claudicant amb el seu esforç els jugadors visitants, que res es jugaven en aquest partit i que han tingut que assumir que avui el Platges ha estat molt superior, com així ho reflectia el marcador al finalitzar el partit amb un 97 a 70.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe