El Cadet mas.del Platges de Mataró aconsegueix la permanència a Preferent

Finalment el Cadet Masculí del Platges de Mataró, tot i la derrota del passat dissabte contra el Sant Josep de Badalona per el resultat de 62-63, ha assolit l’objectiu de la permanència a la categoria preferent, classificant-se com a setè equip d’àmbit Català per davant d’equips entre altres, com el Bàsquet Girona, Cornellà o Lleida i per darrera només dels anomenats “grans” com el FC Barcelona, Joventut de Badalona o el Bàsquet Manresa.

Pot qualificar-se com a excel·lent la temporada realitzada per els unionistes que han disputat 32 partits oficials enduent-se més del 50% de victòries, a banda de superar dues fases de classificació, una durant el mes d’agost i l’altra al Nadal fins aconseguir disputar la segona fase en el grup 3, el destinat a lluitar per el Campionat de Catalunya. Aquesta classificació final a més assegura la participació en la propera temporada 2013-14 del equip Cadet Masculí a la categoria Preferent.

Així doncs, felicitar a jugadors i tècnics, que han integrat la plantilla del Platges de Mataró, per la gran temporada que han dut a terme i per els molts esforços realitats durant aquest mesos.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe