El Cadet fem. del Platges assoleix la Final a Quatre del Campionat de Catalunya.

Aquest passat dissabte el Cadet Fem.  del Platges de Mataró, tenia la seva darrera oportunitat per assolir una Final a quatre pel Campionat de Catalunya i la veritat que ho tenia molt complicat, doncs havia de visitar la pista del Bàsket Almeda, equip que també aspirava a la seva classificació pel títol català.

I les nostres jugadores un cop més van tornar a demostrar la seva vàlua i contra tot pronòstic es van imposar per un resultat de 31 a 39 que les faculta per jugar els propers dies 4 i 5 de maig a la localitat de La Selva del Camp la Fase Final del Campionat de Catalunya i amb la possibilitat d’obtenir el passaport pels Campionats d’Espanya.

Felicitem doncs, a totes les jugadores així com al seu entrenador, David Luna, que es va fer càrrec d’aquest equip un cop iniciada la temporada i ha sabut recuperar-lo i remuntar un equip, quan més complicades tenia les coses.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe