L’Infantil B femení aconsegueix una important victòria

Aquest dissabte les noies de l’Infantil B rebien a la Gàbia el tercer classificat de la lliga, l’A.C.B Palau de Plegamans. Amb un balanç de 6 victòries i 3 derrotes tot feia pensar que seria un rival complicat i que seria una bona prova per comprovar l’estat de les mataronines després de tres setmanes sense jugar.

El partit va començar amb ràpides transicions que permetien a les locals anotar amb facilitat. Una defensa agressiva permetia recuperar pilotes ràpidament i l’encert en els tirs lliures va fer que a la mitja part el resultat fos de 40 a 14. La segona meitat va continuar igual i al setè període ja es va tancar marcador, amb el resultat final de 72 a 21.

Amb aquesta victòria les unionistes obren forat amb les perseguidores i la segona plaça ja està pràcticament assegurada. Ara toca seguir lluitant per intentar derrotar el líder, el GEIEG. El proper partit serà dissabte dia 13 a la pista del C.B. Matadepera.

Som grocs!

Foto: http://maresmesport.cat/


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe