Gran partit del Platges de Mataró al Prat.

Aquesta pesada nit el Platges de Mataró masculí, visitava la pista del C.B. Prat  per jugar el partit ajornat de la jornada 13 i ha realitzat, el que podríem considerar, com a millor partit de la temporada, enfront d’un rival que es troba ben posicionat en la tabla classificatòria amb 13 victòries, però avui ha vist com l’equip Groc els ha passar pèl damunt, amb un resultat final de 91 a 60 que ho diu tot.

L’inici del partit ha estat espectacular, amb una arrancada que ha deixat a l’equip del Prat sense capacitat de reacció, doncs quan s’han volgut adonar del que els hi venia a sobre ja perdien de 15 punts en els primers 5 minuts de partit, acabant-se el primer quart amb un insultant 10 a 32 i a un Prat molt tocat.

A partir d’aquí els locals ho han intentat tot, defensa en zona, defensa mixta sobre un espectacular Llorenç Mons, pressionant la sortida de pilota, però res els ha donat resultat i el millor ha estat que les rotacions de la nostra banqueta no es notaven de forma negativa  en el marcador i l’equip seguia sumant i engreixant  la diferència amb els del Llobregat, arribant-se a la mitja part amb un resultat inesperat de 23 a 49, 26 punts de diferència que han estat una llossa pels locals que semblaven haver entès que avui no era el seu dia, i a la represa s’han limitat en intentar que les diferències no fossin d’escàndol  i acomiadar de la millor manera un partit per l’oblit per ells, a la vegada que un partit que ha de ser un punt d’inflicció pels homes del Platges, que s’han demostrat a si mateixos que poden fer molt més bàsquet del que fins darrerament venien portant a terme.

Enhorabona a tots ells !!

VEURE ESTADÍSTICA DEL PARTIT


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe