Tercera victòria consecutiva del Sènior B mas.

Per tercera setmana consecutiva l’equip del Grupo Marthe-UE Mataró, s’ha imposat al seu rival de torn, el CESET de Girona per un  resultat de 78 a 70, no sense abans haver de patir d’allò més per doblegar a un equip que es troba instal·lat en la tercera posició del campionat.

L’equip un cop més ha donat mostra del seu compromís amb els seus colors i ha lluitat fins els darrers instants del partit per poder-se emportar aquesta nova victòria, tercera consecutiva i la cinquena del seu campionat, el que vol dir que l’equip en troba en uns bons moments que ha de saber aprofitar per tal d’escapolir-se de la penúltima posició i intentar salvar la categoria, son 6 partits els que els hi queden per la finalització de la lliga i cada un d’ells pot resultar vital per aconseguir aquesta fita.

Ànims i molta sort, vosaltres sou capaços de tot !!


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe