Nit de l’Esport 2013.

Aquest passat divendres, va tenir lloc al Teatre Monumental la tradicional “Nit de l’esport” en la seva 58è edició, i la nostra entitat hi va tenir una lluïda representació.

La Nit de l’Esport és la fita anual que reuneix els esportistes, membres d’entitats i clubs, periodistes, tècnics, àrbitres i persones relacionades amb el món de l’esport mataroní. La trobada de la 58a edició de la Nit de l’Esport va tenir lloc el pasat divendres 22 de març a les 20.00 h al Teatre Monumental i va a estar organitzada per la Direcció d’Esports de l’Ajuntament.

L’acte va a estar presidit per l’alcalde, Joan Mora. També va a estar present el regidor d’Esports, Pere Galbany; el secretari general de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau; i el coordinador d’Esports de la Diputació de Barcelona, Daniel Laga.

Aquesta Nit de l’Esport2013  es va  proclamar com a millor esportista Cadet femení, a la nostra jugadora Laia Flores i en segones posicions, en categoria Infantil Berta Cejudo i en la categoria Júnior Ariadna Pujol. També varen tenir el guardó com a millors equips, el nostre Infantil Femení  i en categoria Juvenil, el Júnior femení, així mateix va ser escollit com a millor tècnic esportiu, l’entrenador del Sènior masculí, Sr. Enric Spà. A tots ells i elles, als seus tècnics i familiars, la nostre felicitació pels reconeixements obtinguts.

http://m1tv.xiptv.cat/municipi/mataro/ajuntament-de-mataro/capitol/nit-de-l-esport-2013?s=2987&e=3150#.UU9v1Cew1AI


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe