El Platges masculí, ho va intentar davant un fort UE Montgat.

No era fàcil el partit que tenia el Platges aquest dissabte al Palau davant el segon classificat la U.E. Montgat i varen tenir a tocar la victòria fins els darrers instants del partit, però un cop més no es va saber portar a bon fi tot el treball endegat al llarg del partit.

El resultat de 96 a 101 ja posa de manifesta que ambdós equips van estar molt encertats en atac i poc efectius en defensa i en aquest constant ball d’anotacions al final els nostres van acabar amb el seu repertori i es va imposar l’experiència dels de Montgat que van fer valdre el seu potent joc interior, per endur-se’n el gat al aigua o a Montgat.

El partit va ser un constant estira i arronsa amb petites diferències en favor d’un o altre equip, el primer quart finalitzar amb un 25 a 26 i a la mitja part el marcador reflectia un 48 a 47. En la represa el Platges va aconseguir tornar a anotar 48 punts més, però malgrat aquest alt índex anotador, no va resultar suficient per imposar-se a un Montgat molt lluitador i que venia amb la sana intensió de seguir perseguint al primer classificat.

Dimecres que ve, el Platges ha de visitar la pista del CB Prat, en partit ajornat de la primera volta i podria resultar cabdal un resultat positiu per les seves aspiracions d’eludir la promoció de permanència, veurem si aquesta setmana pot ser Santa o pot resultar un Via Crucis pel nostre equip.

VEURE ESTADÍSTICA DEL PARTIT


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe