Un tercer quart deplorable condemna al Platges.

Mal partit del Platges en la seva visita a la pista del Blanes, equip que només havia aconseguit sumar 3 victòries fins ahir i que a priori podia ser  un rival assequible per les nostres aspiracions.

Però no va se així i després d’un bon inici de partit, en el que semblava que podríem suma una nova i important victòria, amb bones seleccions de tir i aconseguint 8 triples en la primera meitat de partit, donava una mínima però esperançadora diferència en el marcador per 40 a 41. Però a la represa els llançaments exteriors, dels quals s’havia viscut en la primera meitat, no varen entrar i l’equip semblava no tenir altres recursos per seguir anotant i el potent joc interior dels homes del Blanes, encapçalats per Sergi Palomino, amb 20 punts i 20 rebots, se’n carregarien de treure a la llum aquestes mancances i capgiraren la dinàmica del partit, imposant-se amb autoritat a un desconegut Platges per 81 a 72, que sense la figura del seu capità, Paco Hernández, sembla trobar-se orfe de caràcter així com  en el seu joc interior.

VEURE ESTADÍSTICA DEL PARTIT.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe