L’Infantil B femení tanca la primera volta amb una altra victòria

Bon partit el que es va poder veure aquest dissabte a Sant Celoni. Després d’un mes amb absències per lesions i malalties, les noies de l’Infantil B per fi afrontaven el partit amb l’equip al complert. L’equip del Vallès Oriental era l’únic equip que faltava per conèixer, però veient els resultats es podia preveure que no seria gens fàcil.

El partit va començar molt bé per les mataronines, agafant un petit avantatge de 8 punts. Però al segon període les jugadores del Sant Celoni van augmentar l’agressivitat en defensa i es van reduir diferències. Es va arribar a la mitja part amb el resultat de 26 a 31 favorable a les visitants. La segona part va començar amb dubtes per part dels dos equips. Semblava que les unionistes no eren capaces de distanciar-se del marcador ni les vallesanes d’apropar-se. El sisè període però, va ser el que va fer decantar la balança a favor de les nostres. Un parcial de 6 a 12 va permetre agafar un coixí i així jugar amb més tranquil•litat i comoditat. Al final del partit les locals van intentar reduir distàncies però la victòria de les groc-i-liles no va perillar en cap moment.

El proper partit serà dissabte 16 de març a la pista del CE Valldemia. El derbi mataroní servirà per determinar si l’Infantil B segueix amb opcions de disputar la primera plaça del grup a l’intractable GEIEG.

Som grocs!


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe