Un altre gran partit dels nois del Mini1. (120-26)

Portem varies setmanes en que els nois del Mini1 de la UEM ens regalen un gran partit. Tot i jugar contra un equip de la part baixa de la classificació i físicament superior, hem de tenir en compte que la setmana anterior el CB Santa Coloma havien fet un gran resultat davant el líder, UER Pineda de Mar, anotant 75 punts per acabar amb un 101-75.

El partit va començar amb algunes imprecisions fins ben entrat el primer període, que es va tancar amb un bon parcial a favor dels nostres interessos. Els jugadors del Mini1 van sortir amb una gran defensa i ràpids contraatacs que van provocar bons parcials. Els contraatacs constants eren acabats amb tres passades ràpides i tornada a defensar. Vam poder veure una gran millora en el joc estàtic amb passades i talls constants, amb bona lectura dels espais i un joc d’equip constant en què va participar tot l’equip.

Acabada la primera volta el balanç és del tot positiu, set victòries per tant sols una derrota. Tot i no ser important per a nosaltres el fet de guanyar o perdre els partits hem de tenir en compte, que per els jugadors, el fet de guanyar un partit reafirma la feina que fa, ja que es veu reflexada en el marcador final.

Dissabte que ve començarem la segona volta rebent el UE Montgat B, a les 9:00 h a la Gàbia.

Fotos Adrià Triquell

Vídeo Fran Bustos


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe