El preinfantil torna a ensopegar amb el Pineda.

Sembla que les dues setmanes de descans que ha tingut el preinfantil no han sentat gaire be als seus components, ja que en el partit de dissabte davant el Pineda de Mar es va veure un partit amb masses imprecions per poder endur-se un partit de l’exigència del jugat dissabte al Palau Josep Mora.

Tot i practicar una defensa força bona al començament del partit, vam poder veure que en atac no estaven gaire encertats donats els 4 punts anotats en els dos primers períodes. Tot i haver estat treballant força durant la setmana les situacions d’atac i tenir la certesa d’haver fet be la feina, vam veure que no era traslladada a la pista tota aquesta feina amb el consecuent resultat negatiu.

Després d’un  partit boig en atac en que es van donar masses facilitats a l’equip de Pineda i entrant en l’últim període relativament a prop, en dos atacs mal treballats la feina feta es va veure abortada i la diferencia en el marcador es va eixemplar fins el 33-51 final.

El pròxim cap de semana, a les 12:00 h., visitem la pista del Granollers.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe