El derbi de l’Eusebi Millán es decanta cap al costat del Mini1 Masculí

Dissabte al matí s’enfrontaven dos equips de la ciutat que es troben a la part alta de la classificació amb un partit de diferencia. Tant el Mini1 com el Mini Taronja del Boet han fet un bon començament de fase regular i el partit es presentava molt disputat.

Molts factors a tenir en compte en el partit com per exemple que molts dels jugadors d’ambdós equips estudien a la mateixa classe i juguen repartits en tots dos equips. Un factor aquest a tenir en compte per part dels entrenadors ja que el comportament dels jugadors canvia quan s’enfronten als “seus amics”.

Nervis, doncs, per part de tots dos equips abans de començar el partit.

Un cop la pilota en l’aire tothom vol demostrar el que sap fer a la pista i comença un partit molt disputat, amb molta intenssitat en les accions de tots dos equips i un cert descontrol per part del Mini1 al que no ens tenen acostumats. Moltes pérdues de pilota, mala selecció de tir i corredisses cap a munt i cap a avall.

Els primers períodes disputadíssims amb parcials per uns i altres, amb diferències molt petites en el marcador fins ben entrada la segona part en que el Mini1 va agafar un mínim aventatge que va poder mantenir fins el final (41-59).

Tot i no ser un bon partit per part del Mini1 hem de tenir en compte els factors “especials” que es donáven i que, en tot cas, es va intentar fer el que estem acostumats a veure a la pista. Així doncs, a continuar amb la feina i seguir millorant cada día.

Som Grocs!!!

El pròxim cap de setmana descansem.

Vídeo: Fran Bustos


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe