El Platges femení, intractable a Torelló.

El Platges femení s’acomiada de la primera fase d’aquesta lliga amb una nova i contundent victòria sobre el CB Torelló, l’equip de Osona poca resistència a pogut oferir a un Platges en ratxa que necessita molt poc per imposar-se amb autoritat.

El partit només ha tingut un color, el groc de les mataronines, que bo i tractar-se d’un partit ajornat sense incidència a la classificació final d’aquesta primera fase, les nostres l’han jugat amb les mateixes ganes i intensitat que la resta dels partits jugats fins a dia d’avui, i en el primer quart ja marcaven territori amb un 7 a 15, per donar pas a un 17 a 32 a la finalització de la primera part, on el joc interior del Platges ha estat aclaparador.

A la represa res ha canviat en el discurs del partit i mica en mica les diferències han anat en augment, tancant un tercer parcial amb un 24 a 54 que ha donat pas a un definitiu 32 a 76 i posant de manifest l’estat de gràcia d’aquest equip que ha de poder aspirar a tot en aquesta fase final del campionat, amb una Olga Ruano que avui s’ha sortit, amb 35 punts d’anotació i amb una intimidació total sota les cistelles.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe