Un Platges gris i desmotivat, es deixa els punts a El Masnou.

Fluix partit el disputat  pels jugadors del Platges aquesta nit a El Masnou, encara que al principi ha donat la sensació de que visitava als seus veïns amb ganes de tornar-li ‘is la derrota que varen patir en el partit de la primera volta al Palau, aquesta sensació ha estat un miratge que ha durat escassament el primer quart i poca cosa més.

En el primer parcial els grocs s’han mostrat força intens en el seu joc, pressionant al seus rivals, incomodant-los en totes les posicions i sortint ràpids al contracop i amb bastant encert en el tir exterior, el que donava al finalitzar aquest període un esperançador 17 a 24, però en el segon les coses han començat a torçar-se i s’ha vist com els del Masnou es posaven dins del partit i rebaixaven les diferències en el marcador a 2 punts a la finalització de la primera meitat, 39 a 41.

A la represa el Platges, lluny de posar-hi remei ha seguit sense trobar el seu nord i mica en mica, ha anat donat crèdit als masnovins per que creiessin en si mateixos i s’aferressin a les seves esperances de victòria, imposant-se en tercer quart per 23 a 12 i que ja ha marcat la diferència en el partit 62 a 52. De poc han servit es darrers esforços per redreçar la situació, doncs el Masnou no s’ha deixat sorprendre i ha sabut aguantar les escomeses finals dels nostres jugadors, imposant-se meritòriament amb un clar 86 a 75.

VEURE ESTADÍSTICA DEL PARTIT.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe