L’Infantil B femení perd a la pista del GEIEG 2000

Partit vibrant el que es va poder veure aquest diumenge a la pista del GEIEG 2000 entre les gironines i l’Infantil B de la Unió Esportiva Mataró. Tots dos equips arribaven imbatuts i amb ganes de liderar la classificació en solitari.

El partit va començar amb indecisions en atac per part dels dos equips, amb moltes pèrdues de pilota i poc ritme. Les locals van saber aprofitar la seva superioritat física i van començar a anotar amb facilitat a sota els taulells. Les mataronines tenien dificultats per anotar, ja que la dura defensa de les gironines impedien qualsevol acció de tir. Les mataronines només van poder guanyar el tercer quart i es va arribar a la mitja part amb el resultat de 26 a 15.

A la segona part les gironines van aconseguir el seu màxim avantatge, 13 punts. Després d’un temps mort les visitants van entrar de nou al partit i van començar a remuntar poc a poc. Els tres següents quarts van ser favorables a les unionistes, que van poder arribar als últims cinc minuts de partit amb empat a 43. A falta de 40 segons les locals guanyaven d’un punt i van demanar temps mort per preparar l’atac. A la jugada següent van perdre la pilota i les visitants van tenir l’opció de posar-se per davant al marcador. Però un dos contra un amb una possible falta personal que l’àrbitre no va xiular va fer que les unionistes perdessin tota opció a guanyar el partit.
Les jugadores locals van acabar el partit amb 34 faltes personals, fent que les visitants tiressin fins a 46 tirs lliures. Malgrat la derrota, tot fa pensar que la lliga es decidirà a la tornada entre els dos equips.

La propera jornada l’equip descansarà, i el proper partit de l’Infantil B serà el dia 23 de febrer a la pista del C.B. Cardedeu.

Som grocs!


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe