El Mini A femení es retroba amb la victòria

Després de patir tres derrotes consecutives i que la sort girés l’esquena al Mini A, per fi aquest dissabte va arribar la primera victòria. Va ser contra l’Escola IPSI, un dels equips del grup que tampoc havia estrenat el seu caseller de victòries.

El partit no va tenir gaire història. Les groc-i-liles van sortir des del principi molt concentrades en defensa i seleccionant la millor opció en cada atac. Això va permetre a l’equip agafar petits avantatges a cada quart i arribar a la mitja part amb el resultat de 36 a 14.
La segona part va continuar amb la mateixa tònica. Les mataronines anotant amb facilitat i les barcelonines intentant aturar, sense èxit, el joc de les locals. El marcador final reflectia un 65 a 28 i deixava en evidència la superioritat de les unionistes.

El proper partit del Mini A serà a la sempre complicada pista, i hora, 9 del matí, del Joviat de Manresa. Estem segurs que seguiran competint al nivell que saben i que la derrota de la primera fase a la pista de les manresanes servirà per afrontar el partit encara amb més ganes.

Som grocs!


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe