Primera victòria del Premini-Escola

Aquest passat dissabte, el Premini-Escola de l’entitat, va aconseguir la primera victòria de la temporada en derrotar el CEB Ronçana al Palau pel resultat de 38 a 27.

Una victòria molt meritòria si es té en compte que es tracta d’un equip nou (creat durant les vacances de Nadal) que tot just jugava el seu tercer partit de la temporada i que va encetar el partit amb un primer parcial desfavorable de 0 a 11 en finalitzar el primer període.

Després d’aquest nefast primer període, l’equip va despertar i va començar a treballar el partit: bona intensitat defensiva, lluita pel rebot i col·laboració ofensiva. Poc a poc va anar reduint les diferències i, un cop va posar-se per davant en el marcador, ja no va deixar escapar la victòria.

El més important és que, dia rere dia, els jugadors mostren símptomes de millora i gaudeixen jugant, com demostra el fet que, en finalitzar cada partit, formen una rotllana espontània al centre del camp i salten i riuen abraçats. No importa el resultat, s’ho passen bé i aprenen… i seguim millorant!


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe