El Mini1 visita la pista del Pineda

Després de dues jornades guanyant ens efrontàvem els dos equips que encapçalàvem la classificació. El partit no va decebre a ningú. Va ser un partit molt intens, amb molta velocitat i també moltes imprecisions per part dels dos equips.

Es va veure un gran partit de bàsquet i, tenint en compte que vam tornar a jugar sense uns quants dels nostres jugadors degut a lesions i malalties, vam competir durant tot el partit. En aquesta ocasió ens va donar un cop de má en Biel, jugador del premini A, tal com va fer la setmana anterior per tal de fer 10 jugadors i no tenir problemes d’alineació degut a les faltes.

Bona actitud de tots els jugadors que es van esforçar d’allò més durant tot el partit, amb parcials per a tots dos equips en els diferents períodes. Tema a part el públic de Pineda que es va passar tot el partit cridant els jugadors… Recordem que estem parlant de minis i que no és la primera vegada que ens passa en aquella pista, tan amb el públic cridant i insultant com a la taula amb els punts i demés… Al final, tot i tenir opcions fins el final, el partit es va quedar a Pineda per 65-60.

Felicitar els jugadors que van lluitar fins el final en un ambient ostil per a ells. La setmana que ve ens visita el CB Premia de Dalt, dissabte a les 09:00 h a la Gàbia.

Aquest cap de setmana no hi ha reportatge fotogràfic d’Adrià Triquel perquè ens van prohibir fer fotos del partit.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe