EL Platges masculí, no pot amb el Quart.

Si bé ho varen intentar, especialment en els primers compassos del partit, al final van acabar claudicant davant d’un equip que en el seu dia ja pronosticàvem com un dels favorits del campionat, doncs a part de tenir els gironins un gran joc interior, dominaren de forma clara amb un joc intens i pressionant, que els hi donaré la possibilitat de fer cometre 18 pèrdues de pilota als nostres jugadors, fet que condicionava enormement el normal desenvolupament del joc dels homes d’en Quique Spà, que en cap moment es va trobar còmode dins de la pista.

El primer parcial de partit els del Quart ja definien quin seria el seu joc, molta pressió defensiva, sortida ràpida al contraatac i en joc estàtic buscar les penetracions per assistir el seu joc interior, tot de manera fàcil però enormement pràctic, que mica en mica va anar donant els seus fruits en el marcador, 11 a 17 en el primer quart i 28 a 36 al descans. El tercer parcial també va tenir clar color gironí amb un parcial de 14 a 20 (42 a 56), catorze punts va ser l’escletxa que obririen en el marcador i que al final, bo i las ganes i les intensions que els nostres hi van posar per remuntar el partit, només aconseguirien minimitzar aquesta diferència en un punt, finalitzant el partit amb un 63 a 76 i amb la sensació de que d’haver estat una mica més encertats de cara a cistella i amb menys pèrdues de pilotes, tal vegada el resultat hagués pogut ser un altre.

VEURE ESTADÍSTICA DEL PARTIT.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe