L’Infantil B femení també guanya fora de casa

Aquest dissabte les noies de l’Infantil B visitaven la pista de l’ACB Palau de Plegamans, equip que en la primera jornada també havia començat guanyant. Amb aquest resultat de les del Vallès es preveia un partit igualat.
Però les mataronines van deixar clar des d’un principi que es volien endur la victòria, i amb una defensa agressiva i ràpids contraatacs van aconseguir cistelles fàcils. Tot i que l’encert no era l’aspecte més destacat de les nostres jugadores, a la mitja part el resultat era de 13 a 40.

La segona part va començar amb una tímida reacció per part de les jugadores locals, que van aprofitar la superioritat física per anotar amb més facilitat. Tot i això, aquesta part també va ser favorable a les del Maresme, que es van imposar amb un parcial de 23 a 24. D’aquesta manera es va arribar al marcador final de 36 a 64.

Amb aquesta victòria l’Infantil B es col•loca líder del seu grup, sent l’únic equip que ha sumat dues victòries en els dos primers partits. El proper partit serà dissabte a les 12 a la Gàbia contra el CB Matadepera Taronja.

Som grocs!


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe