El Mini1 torna a guanyar

Dissabte, a les 9:00 h i a la Gàbia, el Mini1 s’enfrontava a l’AE Badalonés. L’equip, que havia aconseguit un gran resultat en la primera jornada a Montgat, volia demostrar que allò no va ser cap casualitat. De la mateixa manera que la setmana anterior l’equip es va presentar a jugar amb un munt de baixes i això ens va portar a demanar l’ajut d’un parell de jugadors del premini.

Tal com va passar fa una setmana, els jugadors del Mini1 van sortir molt concentrats en el primer període i, com una setmana enrera, van aconseguir tancar aquest període amb un contundent marcador. El partit va continuar i tots els períodes es van tancar amb diferències a favor, el que va portar a baixar el ritme una mica.

L’equip va fer una molt bona feina i en moments es va veure un bàsquet molt dinàmic, amb una gran intenssitat i amb una molt bona lectura del joc, dels espais. Bona defensa, sobretot a la primera part. En general un molt bon partit.

Donar les gràcies en Biel i l’Aaron, els preminis que ens van donar un cop de mà, per la seva actitud i les ganes que van mostrar a la pista, sense por i amb una gran feina de tots dos. Amb aquests petits que pugen tenim el futur en bones mans!!!

Dissabte que ve visitem la pista del Pineda, equip que ja vam tenir a la fase prèvia. Serà un partit dur, com els dos que ja vam jugar però intentarem mantenir la línia que portem aquest 2013. Així doncs, dissabte a les 12:30h a la pista del Pineda.

Som grocs!!!

Fotos Adrià Triquell

http://www.flickr.com//photos/lacapsa/sets/72157632560478860/show/


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe