Destacada actuació del Cadet A mas. al 3er.Torneig Júnior Memorial Nil Vilar de Girona

Degut  a la suspensió del Torneig d’any nou de les Franqueses del Vallés, el cadet A es va desplaçar a Girona per participar al 3er Torneig Júnior Memorial Nil Vilar, amb tot i la diferencia física i  d’edat, l’equip del Platges de Mataró va oferir una excel·lent imatge adjudicant-se la quarta plaça final.

Durant la jornada classificatòria de dissabte, es va imposar als equips de Ceset de Girona pel resultat de 65-73 i al UBSA de Sant Adrià pel resultat de 55-61, caient solament davant del Júnior A del Sant Josep de Girona per 51-92. Aquest resultats van permetre que el Platges de Mataró es classifiques per les semifinals del Torneig.

La segona jornada va començar amb la 1ª semifinal que enfrontava al Platges de Mataró amb el Valencia Basquet, finalment el guanyador del Torneig. El nostre equip va competir de tu a tu amb els Valencians, durant 3 quarts del partit però caient al final pel resultat de 89-68.

En el  darrer partit dels Mataronins, pel tercer i quart lloc, el rival va tornar a ser el Júnior de segon any del Sant Josep de Girona, millorant el resultat del partit anterior, però caient pel resultat de 77-45.

Cal remarcar la dificultat de jugar 5 partits en dos dies, tenint en compte la diferencia d’edat abans esmentada.

També cal dir que el nostre Cadet A comença la segona fase de la lliga de preferent A, al grup 3, tenint com ha primer rival el F.C.Barcelona.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe