El Cadet Masculí Preferent del Platges de Mataró estarà entre els 8 equips candidats al títol de Catalunya.

Sant Josep Girona 44 – Platges De Mataró 63

El equipo d’en Pepo, amb la seva victòria davant Sant Josep Girona, es fica entre els 8 equips de nivell preferent que disputaran, a partir de gener, les quatre places que donen accés a la final a 4 pel campionat de Catalunya.
Maresmeesport.cat: Els nois que entrena en Pepo van estar tot el partit molt bé en defensa, tot i que als inicis del matx els nervis eren presents en el dos equips i va fer que es notessin algunes imprecisions. El Sant Josep Girona ho va acusar més i només van poder anotar 28 punts en els tres primers quarts. L’últim quart, però, el Girona no es volia rendir i, tot i que el partit ja era clarament groc, va poder anotar-se aquest darrer parcial.
Un cop desapareguts els nervis inicials, durant el segon i tercer quarts, els nois de Mataró van estar molt be en atac, seleccionant mol be les opcions de cistella i bones carreres de contraatac finalitzades positivament. Remarcar especialment el tercer quart, que amb un clar 7 -27 favorable als grocs, sentenciava el partit. L’equip de Mataró, que jugava com a visitant, va superar amb èxit la defensa en zona que els hi va plantejar el Girona i van continuar amb l’efectivitat de cara a cistella.
Parcials: 8 – 9, 13 – 19, 7 – 27 i 16 -8


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe