El Platges Femení, es classifica per la final de la Copa Federació.

Ahir vespre en les instal·lacions del Safa Horta de Barcelona, l’equip del Platges de Mataró, es classificava brillantment com a finalista de la Copa Federació, en imposar-se amb solvència en semifinals al primer classificat del Grup 01 de Copa Catalunya el Santa Rosa de Lima Horta per un clar 53 a 70.

El partit només va tenir discussió la primera meitat on el primer parcial donava un empat a 13 en el marcador i a la mitja part ja es començava a marcar diferències amb un 23 a 33 i que a la represa ja va resultar definitiva, amb un tercer quart fantàstic  on les nostres jugadores semblaven tocades de gràcia i convertien tot allò que llençaven, deixant el marcador en un 34 a 57 i a un Santa Rosa L.H. tocat i enfonsat.

Com a nota negativa s’ha de destacar la lesió que va patir en el primer quart, la nostra jugadora Clàudia García, a qui des d’aquí donem tots els nostres ànims per una ràpida recuperació, doncs l’equip la trobarà a faltar.

Avui a les 7 de la tarda el nostre equip tindrà, en la mateixa instal·lació del Safa Horta, la gran Final davant l’imbatible, de moment, Joventut Les Corts de Barcelona, equip al que les nostres no han pogut superar en els dos enfrontaments d’aquesta temporada, confiem que en aquest cop i davant d’una Final l’equip pugui refer-se i obtenir aquest valuós campionat.

Molta sort.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe