El Platges Femení, Campió de la Copa Federació.

Aquest vespre el Sènior femení del Platges de Mataró s’ha proclamat de forma brillant, Campió de la Copa Federació, imposant-se en una gran final al Joventut les Corts pel resultat de 65 a 47.

Aquesta era la tercera vegada que ambdós equip s’enfrontaven aquesta temporada i el balanç no podia ser pitjor per les nostres amb un 0 de 2, però a la tercera i jugant-se una Final, l’equip ha sabut aprendre dels seus errors anteriors per imposar-se amb claredat al seu botxí, infligint-li una dolorosa derrota després de remuntar una primera meitat favorable a les barcelonines, amb parcials de 9 a 12 en el primer quart i 21 a 26 a la mitja part.

Només començar la segona meitat, l’equip ha deixat molt clar que en el vestidor s’hi havia deixat totes les pors i angoixes i ha començat a jugar com elles saben, pressionant en defensa, dominant el rebot, corrent el contraatac i per fi, encistellant des del exterior, amb aquestes raons, han passat per damunt d’un gran equip com el Joventut les Corts, deixant-les sense arguments per discutir-l’hi  la victòria. El tercer parcial ja servia per capgirar el marcador amb un 43 a 41 que ha donat ales a l’equip per fer de rodet en el darrer quart on s’ha marxat definitivament en el marcador amb un parcial de 22 a 6 i donant-se el gust de poder fer rodar a tota la banqueta per gaudir i assaborir aquest triomf de l’equip.

Enhorabona a totes i a tots i Bon Nadal !!

Veure la crònica del Esportfemení

Veure imatges del partit de TV Bcn


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe