El Mini A femení tanca la fase prèvia amb una nova victòria

L’últim partit de la fase prèvia es presentava com una oportunitat per aconseguir la primera plaça del grup 2 de nivell A. Les mataronines necessitaven guanyar a la JET de Terrassa, últim classificat i que encara no havia pogut guanyar cap partit. Però dissabte, el Joviat de Manresa perdia al camp de l’Almeda després de dues pròrrogues i d’aquesta manera el partit de diumenge del Mini passava a ser intranscendent, ja que la primera posició ja era un fet.

Tot i no necessitar la victòria, les nostres jugadores van sortir a jugar amb ganes de guanyar i acabar líders en solitari.El partit va tenir poca història, ja que a la primera part es va demostrar la superioritat individual de cada jugadora, i es va arribar al descans amb una diferència de 30 punts. Les jugadores locals només van poder empatar el cinquè quart, i a partir d’aquí les mataronines van provar coses noves que servissin de cara al futur. El resultat final va ser de 30 a 73.

El Mini A ha acabat aquesta fase prèvia amb 7 victòries i 1 derrota, 578 punts a favor i només 334 en contra, sent així la millor defensa. Els resultats aconseguits i una evolució constant de l’equip fan preveure que durant la fase regular que enfrontarà el Mini A amb els millors equips de Catalunya puguem veure bàsquet de bon nivell.

El proper compromís de l’equip serà aquest diumenge 23 de desembre, a la Mini Copa que organitza el Lima-Horta, la versió Mini de la Copa Federació que disputarà el nostre Sènior femení.

Som grocs!


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe