El Cadet Femení Preferent del Platges de Mataró estarà entre els 8 equips candidats al títol de Catalunya.

Amb la seva victòria davant Petro.Pinto-ASFE St Fruitos A, l’equip dirigit per David Luna i assistit per Teresa Gómez, es manté entre els 8 equips de nivell preferent que disputaran, a partir de gener, les quatre places que donen accés a la Final a 4 pel Campionat de catalunya.

En un còmode partit les nostres noies es van imposar per un clar 71-42 a les del Bages. Amb un molt bon plantejament en pista per part de David Luna i un treball molt seriós de les jugadores l’avantatge es va anar ampliant mica en mica al llarg de tot el partit.

L’arrencada fulgurant de les de Mataró ens avançava 11-3 als 5 minuts de joc. Amb un joc que conjuntava la intensitat en defensa amb l’encert en atac les distàncies s’anaven obrint al marcador. Les segones unitats que entraven en pista a meitat del primer quart mantenien el nivell portant el resultat en el minut 10 al 18-6.

Les jugadores del Petro.Pinto-ASFE St Fruitos no baixaven els braç i amb un molt intens inici del segon quart, liderades per la seva jugadora número 7 molt encertada en els llançaments a cistella, escurçaven distància al minut 15 de partit, 22 – 12. Mataró amb un joc molt estable i serè estrenyia les dents i arribava a la mitja part amb un 34 a 13 al marcador.

La segona part va continuar en la mateixa tònica, molta rotació de banqueta i repartiment de minuts. Les jugadores del Bages, tot i els esforços, no aconseguien acostar-se al marcador i acabava el tercer quart 52-29. En l’últim quart arribava l’oportunitat de jugar molta estona a aquelles jugadores que disputen menys minuts en la lliga, però que amb el seu esforç, dedicació, treball en els entrenaments mantenen el màxim nivell de l’equip. La diferència es va continuar obrint fins als 29 punts que reflectia el marcador final.

Moltes gràcies per la vostra feina i molts ànims per encarar la lliga regular a partir del gener. David, Tere, Laura, Sira, Anna, Anna, Carla, Berta, Judit, Bruna, Marina, Noko, Esther i Mar


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe