Mini “A” masculí: U.E. Mataró 81 Círcol catòlic de Badalona 68

Dissabte 1 de Desembre el mini “A” masculí del Mataró tornava a disputar un partit en el Palau d’Esports Josep Mora, després d’un mes sense fer-ho, i havent perdut el primer partit de la temporada la setmana passada al camp del Joventut de Badalona. Després d’una derrota és importantíssim tornar a guanyar el més aviat possible, i més si es juga a casa. Es presentava un partit molt difícil contra el tercer classificat de la competició i amb diverses baixes importants per part dels locals, però amb una gran ajuda de dos jugadors del mini “1” i un del mini “B” es va poder assolir l’objectiu establert, la victòria. Va ser un partit força còmode per part del Mataró, tot i la poca diferencia en el marcador, on tots els jugadors van anotar i es va gaudir d’un joc ràpid i en equip que permetien opcions de tir còmodes. Amb aquesta victòria, el mini “A” masculí pràcticament assoleix la classificació pel nivell A-1 de cara a la segona fase de la temporada. Destacar la col·laboració portada a terme per tots els jugadors per cobrir les 3 baixes importants que té l’equip fins al moment i agraïr especialment l’ajuda de l’Oriol Bustos, en David Murat (Mini “1”) i d’en Guillem Marquès (Mini “B”).

Som grocs!!!!

Vídeo de Fran Bustos


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe