El Mini A femení recupera el liderat del grup

Bon partit el que es va poder veure aquest dissabte al Palau Josep Mora. El Mini A rebia el Basket Almeda, un equip molt físic i ben treballat tècnicament i que portava dues victòries consecutives.

Tot i que a l’anada es va aconseguir una àmplia victòria, les jugadores locals eren conscients que no podien sortir relaxades i que havien de suar de valent si volien desplegar el seu joc. El primer quart va ser una demostració de com encarrilar un partit. Amb només sis minuts es va aconseguir un parcial de 21 a 3, amb ràpids contraatacs i amb una agressiva defensa que només va encaixar un triple llunyà.

A partir del segon quart les jugadores visitants van despertar i van començar a veure cistella fàcilment. Tot i oposar més resistència, van perdre tots els quarts de la primera part. Així, s’arribava al descans amb un 47 a 15 favorable a les locals.

Semblava que el partit estava resolt, però les jugadores de l’Almeda encara no havien dit l’última paraula, ja que la segona part va començar amb un parcial de 0 a 7. Semblava que l’actitud que havien mostrat les jugadores locals a la primera part s’hagués esfumat. Després d’un temps mort van reaccionar i amb només un minut van poder empatar el quart. A partir d’aquí el partit va continuar amb la mateixa tònica que la primera part, i amb un parcial de 8 a 0 a l’últim quart es va arribar al marcador final de 72 a 27.

Amb aquesta victòria el Mini A recupera el liderat del grup, posició que haurà de defensar el dia 16 de desembre al camp de la JET de Terrassa. Aquest partit tancarà la fase prèvia de nivell A. Esperem que el Mini A pugui obtenir una nova victòria i acabar la lliga de la millor manera possible.

Som grocs!

Foto maresmesport.cat


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe