El Platges femení, no va poder amb el Joventut Les Corts.

Ahir diumenge per la tarda i excepcionalment a la pista de “La Gàbia”, donat que el Palau no estava disponible a causa de la mitja Marató, i amb un ambient digne de les grans cites o finals, el Joventut Les Corts i el Platges de Mataró ens varen deparar un gran partit de basquetbol, així ja es podia presumir el que ens podria deparar el mateix, doncs no en va, ambdós equips son els capdavanters del seu grup de Copa Catalunya.

El partit va començar amb gran intensitat per ambdues parts i amb fortes defenses que després d’un esperançador 7 a 5 dels primers minuts, passaria factura a les nostres que veien com les barcelonines començaven a distanciar-se en el marcador al final del primer quart amb un 7 a 15, vuit punts que no es varen poder rebaixar en el segon parcial que conclouria amb menys 12 pel Platges (16 a 28).

A la represa el Joventut va seguir castigant el cercle del Platges amb notable encert i fent-se fortes en el rebot d’atac i defensa, impossibilitant les segones opcions de les grogues que veien com malgrat el seu esforç, no aconseguien reduir les diferències del marcador, donant per finiquitat el tercer quart amb un poc esperançador 30 a 46. Però en el darrer parcial, treien les poques forces que els quedava i tirant de l’amor propi digna d’aquest equip, les nostres joves jugadores, arrossegades per l’encert del tir exterior de la Cristina Pujol, va aconseguir revifar els ànims del nombrós públic al apropar-se en el marcador amb un 49 a 53 a falta de 3 minuts i 52 segons. Però aquí l’experiència de les jugadores visitants va resultar fonamental per no precipitar-se i lluny de perdre els papers, van aconseguir un parell de triples que van tornar a refredar les expectatives locals, que mica en mica va haver d’anar claudicant davant l’ofici de les del Joventut les Corts, que amb aquesta victòria per 53 a 62, pot presumir per mèrits propis de liderar en solitari el nostre grup de Copa Catalunya.

VEURE ESTADÍSTICA DEL PARTIT.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe