Olga Ruano, MVP del mes de novembre a Copa Catalunya

Noticia esportfemeni.com.

La pivot del Platges de Mataró ha estat la reina de la pintura en aquest mes de novembre i els seus números així ho demostren. Amb mitjana de dobles figures, les grans actuacions d’Olga Ruano han servit perquè el Mataró sumés els 4 triomfs possibles, consolidant-se així com a colíder del grup 2.

Amb 16,7 punts i 10,7 rebots de mitjana, Olga Ruano ha estat la jugadora més valorada del mes a la Copa Catalunya, amb una mitjana de 24,5 punts de valoració, que deixen com a indiscutible aquest premi a la millor jugadora del mes.

Les seves bones actuacions aquest novembre començaven a Cornellà, amb 18 punts i 8 rebots en la victòria autoritària i incontestable del seu equip. Però les dues jornades següents encara es veuria una Ruano més inspirada. Jugant com a local, seria dues setmanes consecutives MVP de la jornada, amb 34 de valoració contra el CB Torelló i 37 contra el BF Viladecans. 22 punts en tots dos partits i 16 i 15 rebots respectivament, deixant sense opció a les seves adversàries. Tot i no fer un partit tan espectacular contra el SESE, la resta d’actuacions del mes deixen una valoració mitjana de 24,5 que no donen lloc al dubte.

Aquest cap de setmana, el Platges de Mataró rebrà a casa el Joventut Les Corts, en un partit decisiu per decidir el líder del grup 2, i tal i com ja va passar en el partit d’anada, tot i la derrota del Mataró, Olga Ruano serà una de les jugadores a tenir en compte per les seves rivals.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe