El Mini A femení passa per sobre el Cerdanyola

Després de la derrota en l’últim partit, el Mini A rebia aquest dissabte el Cerdanyola. L’equip era conscient que havia de recuperar les bones sensacions i el joc habitual, i a més, demostrar que la victòria de només dos punts al partit d’anada havia estat un accident.

El partit va començar amb un parcial de 9 a 0 però un triple als últims segons va permetre a les visitants reduir les distàncies. Tot i que l’atac de les nostres jugadores no era massa efectiu i que no estaven gens encertades en el tir exterior, una bona defensa va fer que agafessin petits avantatges als primers quarts i que s’arribés a la mitja part amb el resultat de 41 a 18.

La segona meitat va ser un monòleg de les groc-i-liles. L’agressivitat en defensa va augmentar i amb ràpids contraatacs i una bona circulació de pilota es van aconseguir cistelles fàcils. El parcial d’aquesta segona part va ser de 53 a 6, deixant clara la superioritat de les mataronines. El resultat final va ser de 94 a 24, tot i que el marcador es va tancar amb el 73 a 23.

La bona actitud i l’ambició que va tenir l’equip durant el partit va fer, per exemple, que guanyessin tots els quarts o que el Cerdanyola només pogués anotar 9 punts en 6 quarts. Aquest és el camí que ha de seguir l’equip, lluitant des del primer fins a l’últim minut.El proper partit tornarà a ser a casa, aquest cop contra el Basket Almeda, equip que ha guanyat els seus dos últims partits disputats.

Som grocs!


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe