Fluix partit del Platges a Salt.

Un cop més el Platges ha deixat escapar la possibilitat de emportar-se una victòria de camp contrari i es que un cop més, també, l’equip ha començat l’encontre donant masses facilitats als seus contrincants, doncs en el minut 5 de partit ja es perdia de 13 punts, rèmora que ha resultat un llastre al llarg del matx.

El primer quart s’ha finiquitat amb un 23 a 12 i en el segon període, després de fer rodar a tots els homes de la banqueta, l’equip s’ha entonat una mica, empatant el parcial a 17, anant al descans amb 11 punts per sota de marcador i amb la sensació de que es podria fer millor del que s’havia jugat fins aquells moments.

A la represa i amb l’estrena aquesta temporada d’en Marc Forcada, que tot just estar sortint d’una greu lesió, l’equip ha semblat millora la seva imatge i sensacions, aconseguint reduir les diferències en 4 punts i emportant-se aquest parcial per 15 a 19, en el darrer i definitiu, s’ha intentat, però els gironins amb molt d’ofici, han sabut aguantar el tipus davant l’encert del Platges i ha fet valer la renda aconseguida al inici de partit per  endur-sent el partit per 74 a 68.

El millor de tot plegat, ha estat la satisfacció de poder tornar gaudir, encara que per uns minuts, del retorn d’en marc Forcada, així com el bon estat de forma que ve demostrant darrerament, amb el seu encert en el llançament exterior d’un home que ha de ser important per aquest equip, com és en Llorenç Mons.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe