El Mini A femení encaixa la primera derrota en la lliga

Dissabte al matí, el Mini A tenia un complicat desplaçament a Manresa, on s’enfrontava al Joviat, segon classificat i que només havia perdut contra les nostres jugadores a la primera volta.

El partit no va començar de la millor manera pels interessos de les unionistes. Les de Manresa van sortir amb molta intensitat i encertades de cara a cistella, aspecte que no havien demostrat en els partits anteriors. La primera part va acabar amb el resultat de 43 a 29, sense que el Mini A pogués guanyar cap quart.

Semblava que l’equip havia tocat fons i que no sabia què fer per redreçar la situació. Però durant la segona part l’actitud i el joc de l’equip va millorar i poc a poc es va anar reduint la distància al marcador. El penúltim quart va ser un monòleg de les nostres jugadores, aconseguint un parcial de 4 a 19. Però al darrer quart es va tornar a veure l’equip de la primera part i la feina que s’havia fet fins aleshores va ser en va. El marcador final reflectia un ajustat 70 a 68.

Potser pel fet que el partit es disputés a les 9 del matí, o per no haver disputat un partit des de feia tres setmanes, o per les ganes de revenja del Joviat després d’haver perdut al Torneig Nacional Mini i al primer partit de lliga, el cert és que les manresanes van ser superiors a les mataronines i van ser les justes vencedores.

La setmana que ve el Mini A rep el Cerdanyola, equip que li va posar les coses molt difícil al partit de la primera volta. Confiem que en aquest partit l’equip donarà una altra imatge i continuarà amb la bona línia de joc i resultats que portava fins ara.

Som grocs!!!


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe