Trobada equips Preminis i minis masculins.

Aquest dissabte pel matí, s’ha realitzat una mini-trobada en el pavelló del carrer Euskadi, amb tots els minis i preminis masculins del club, realitzant partits de 4 quarts de 6 minuts, amb equips de 4 jugadors barrejats des de minis de segon any fins preminis de primer any. Els nois han jugat en un cap de setmana on no hi ha competició en els equips de promoció i han fet amistats noves entre companys del mateix club. La trobada ha estat un èxit tant de participació (35 jugadors), com de comportament i actitud dels joves jugadors que han jugat amb esportivitat i amb molta intensitat, la trobada també ha servit per continuar treballant amb els nois i els seus entrenadors conceptes tàctics que s’estan ensenyant des de l’inici de la temporada. Esperem seguir realitzant aquest tipus d’activitats en altres ocasions. Moltes gràcies per la vostra participació en aquests actes. Aquests nois són el futur del nostre Club.

SOM GROCS !!

VEURE FOTOS DE LA TROBADA (Cliqueu aquí)

Vídeo de la Trobada (Paco Bustos)


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe