Premini A Femení: Victòria treballada al camp del Vilanova del Vallès

Després de varis caps de setmana marxant amb un gust agre dolç dels partits per la feina ben feta però sense que els resultats acompanyessin, aquest cap de setmana les preminis A van guanyar 17 a 63 al camp del Mas San Llei- Vilanova del Vallès.

Anaven mentalitzades de que, desprès d’haver perdut tots els partits tot hi haver jugat bé i marxant en cada un d’ells amb la sensació de la feina ben feta, havien de sortir a per totes ja que, aquest cop, podien conèixer la victòria i estrenar-se a la lliga. I així va ser.Tot i que des d’un principi les grogues van estar molt intenses en defensa, l’encert a cistella no les va acompanyar massa les primeres parts.

Malgrat això cal felicitar-les pel gran treball defensiu que van fer al llarg de tot el partit, que els hi va permetre tenir fluïdesa en atac. Destacant el seté quart on les grogues van arribar a anotar un parcial de 0 a 21 que sentenciava, radicalment, el partit.

Mica en mica es van veient coses, i el canvi que estan fent a la pista és positiu, les animem doncs a seguir treballant com fins ara i la recompensa arribarà. Tot al seu temps.

Com a recompensa, avui dilluns, han rebut un pastís fet per una mare de l’equip.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe