Jornada de presentació, amb victòria del femení.

Diumenge passat, previ al partit de Copa Catalunya femenina, que va enfrontar a les nostres jugadores al Zamar 2000 Ploms Salle-Reus, equip que es va mostrar molt incòmoda en tot moment i que va obligar al Platges a tenir-se que esforçar de valent per superar a l’equip de Reus, per un resultat de 63 a 50.

Seguidament va tenir lloc la presentació oficial de tots els equips de l’Entitat, acte en el que ens va acompanyar l’Alcalde de Mataró, Sr. Joan Mora, així com el regidor d’Esports el Sr. Pere Galbany.

La presentació va resultar molt emotiva i amena, en la que després de la tradicional foto de família, els 26 equips i les dues escoles de bàsquet que configuren l’actual família del club, varen formalitzar la seva presentació en la pista del Palau, on escoltaren els parlaments de benvinguda del President del Club, Sr. Joan Ventura, així com a cloenda del acte, les del Sr. Joan Mora, Alcalde de la Ciutat.

Crónica esportfemeni.com:  El Platges neutralitza el Ploms Salle-Reus (63-50) (Cliqueu aquí)

Presentació de equips a Carnet Esport iu. M1TV (Cliqueu aquí)


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe