El Sènior Masculí, es deixa els punts a Sant Adrià.

Aquesta tarda el Sènior masculí del Platges de Mataró, visitava la complicada pista del UB Sant Adrià, i després d’un mal inici de partit, on els locals només començar ens han col·locat tres triples seguits, els quals han estat un llastre al llarg dels tres primers quarts.

Al final del primer quart el resultat era clarament favorable als de Sant Adrià per 22 a 13, diferències que no s’han pogut escurça en el segon parcial, doncs l’encert anotador dels locals sobresortia del normal, 50 % en tirs de tres, feia que s’arribés a la mitja part amb 11 punts per sota de marcador 45 a 34.

A la represa els nostres jugadors han sortit alliçonats i ràpidament han donat un tomb al partit i gràcies a una defensa més pressionant i amb ràpides transicions, aconseguien reduir a la màxima expressió la diferència en el marcador, fins avançar-se al final del tercer quart per 65  66. En el darrer quart la línia ascendent dels nostres semblava que els portaria a conquerir una nova victòria com a visitants, però en el darrers minuts i quan es dominava en el marcador de 6 punts, una pèrdua de pilota i una jugada de dos més un, han tornat a posar en el partit al Sant Adrià, donant peu a que pugues igualar el marcador a 84 a falta de 9 segons per la finalització i en no poder anotar en la següent jugada, s’arribava a la prorroga amb l’equip bastant desfondat i molt mer mat per les faltes personals.

La prorroga ha estat un cara o creu, però en el darrer minut i mig els locals han estat més encertats i han pogut gaudir d’una victòria molt treballada i merescuda per 98 a 92, al igual que hagués estat merescuda pels nostres jugadors, en el cas d’endur-se’n el partit cap a Mataró.

VEURE ESTADÍSTICA DEL PARTIT.

VEURE VIDEO DEL FINAL DEL PARTIT


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe