El Mini A femení es retroba amb el bon joc

El passat diumenge, el Mini A tenia un complicat desplaçament al camp del Basket Almeda, equip que fins al moment havia guanyat els dos partits que havia disputat.

El partit va començar amb un intercanvi de cistelles entre els dos equips, arribant al final del quart amb empat a 9. Però a partir del segon quart, amb una defensa més agressiva i mantenint l’encert de cara a cistella,les mataronines es van distanciar al marcador fins a arribar a la mitja part amb el resultat de 22-45.

La segona part va continuar amb la mateixa tònica que la primera. Les nostres jugadores dominaven el ritme del partit i seguien agafant petits avantatges. Un dels aspectes claus va ser el control del rebot defensiu contra l’equip més alt de la lliga, evitant així les segones opcions de tir. Cal destacar que totes les jugadores del Mini A van aportar en l’aspecte anotador i que l’equip no va perdre cap quart del partit. El marcador final va ser 46-79.

Amb aquest resultat, el Mini A es col·loca líder del grup, comptant els seus partits per victòries. La setmana que ve rebran el J.E.Terrassa, equip que encara no ha pogut estrenar el seu caseller de victòries.

Som grocs!

Maresmesport.cat: Pur espectacle a Cornellà


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe