El Mini A mas. sorprèn a la Penya.

Gran partit contra el Joventut de Badalona “A” viscut en el Palau d’esports Josep Mora, en la segona jornada consecutiva que el Mini “A” masculí de la U.E.Mataró juga a casa. Un Palau força ple ha vist un partit amb una gran igualtat i amb intercanvis de marcador constants, que al final s’ha tornat una mica boig pels nervis i les ganes de guanyar dels dos equips. Mentres el Mataró vivia de l’intensitat defensiva i del joc col·lectiu en atac, on tots els jugadors han sumat, el Joventut de Badalona aguantava amb accions individuals, tirs de tres i segones i terceres opcions en atac que gaudien gràcies als rebots ofensius, doncs la diferència d’alçada entre els dos equips era important. No obstant, la mentalitat guanyadora de l’equip i l’intensitat que ha mostrat a pista el Mataró en tot el partit, ha fet que aconseguissin la victòria amb el resultat de 60 – 54.

S.V.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe