El Platges femení, molt superior.

L’equip femení del Platges de Mataró s’ha mostrat molt superior a un C.B. Olesa que poc a pogut dissimular la seva condició de darrer classificat amb cap partit guanyat dels 5 que portat disputats a dia d’avui.

Una sortida espectacular de les nostres jugadores ha deixat a les del Olesa sense masses esperances de revifar per intentar donar alguna esperança als seus seguidors i amb un 36 a 13 a la fi del primer quart ja ho deia tot. A partir d’aquí el partit ha estat un tràmit en el que s’ha d’agrair a les jugadores del Platges la seva voluntat de seguir treballant per engreixar les diferències en el marcador i on s’han pogut retrobar algunes jugadores en si mateixes i millorar seva autoestima, donant-se per fini quitat aquest partit, amb un resultat prou clarificador de les diferències que poden separar a ambdós conjunts avui en dia, per 105 a 41 i on han intervingut i anotat totes les nostres jugadores de que disposava el Cèsar Aneas.

Veure estadística del partit.


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Powered by WP Bannerize

 


 • NEWSLETTER

  Subscriu-te al NEWSLETTER

  E-mail:

  Subscriure
  Eliminar subscripció

  Get this Wordpress newsletter widget
  for newsletter software

Fotos en Flickr

Untitled-1IMG_1275IMG_1274IMG_1273IMG_1271IMG_1270IMG_1269IMG_1263IMG_1259IMG_1257IMG_1256IMG_1247IMG_1246IMG_1243IMG_1241IMG_1240


Banco Mediolanum
INLINGUA
Grupo Marthe